durmelogokleiner3

                                                                     .

 Groepsbezoeken voor scholen

In en rond het bezoekerscentrum Molsbroek in Lokeren en Donkmeer in Berlare bieden we scholen verschillende programma's aan, van kleuter tot hoger onderwijs: wandelingen langsheen de reservaten, thematische excursies, activiteiten in het bezoekerscentrum en nog zo veel meer.

Check hier alle verschillende programma's voor kleuter onderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs.

De duur van een programma is maximaal 2 uur en wordt begeleid door ervaren natuurgidsen. Daarbij passen wij ons zo goed mogelijk aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan. 1 programma (max. 2 uur) kost 4,5 euro per leerling. Boek je zowel in de voor- als in de namiddag een programma komt dit dus op 9 euro per leerling.

Uitzondering: boek je het combinatieprogramma chemisch-biologisch wateronderzoek (3 uur) voor het secundair onderwijs of een ander programma langer dan 2 uur, dan betaal je 6,5 euro per dagdeel. Ecocircuit zelfstandig kan je zelf begeleiden met behulp van onze materiaalkoffer. Dan betaal je 75 euro per dag (deze koffer kan door 40 leerlingen tegelijker gebruikt worden). Vraag zeker naar de opties en bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Hieronder vind je een overzicht:


prijzen gidsbeurten 2022

Groepsbezoeken andere groepen en andere reservaten:

Ook in onze andere reservaten kan je een wandeling met een gids boeken. De Fondatie van Boudelo in Sinaai, de Linie in Eksaarde of de Buylaers in centrum Lokeren. Wij tonen jou er graag de weg!

Net als in het Molsbroek en in Berlare duurt de activiteit maximaal 2 uur en wordt deze begeleid door ervaren natuurgidsen. Ook daarbij passen wij ons altijd aan de mogelijkheden en interesses van onze bezoekers aan.

Voor verenigingen en groepen bedraagt de kostprijs 75 euro per gids (max. 25 deelnemers). 

 

Reserveren

Vul onderstaand aanvraagformulier in om een wandeling te boeken. Bekijk zeker eerst goed het programma-aanbod! We behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk. (Voor groepen andere dan scholen vind je hier een aangepast formulier).

Telefoonnummer van de school of verantwoordelijke leerkracht, waarop we jullie steeds kunnen bereiken.
Vul hier de gewenste data of periode in. Onze medewerker bekijkt of deze periode vrij is en stuurt u een bevestiging of een alternatief voorstel.
Vul hier het gewenste start- en einduur van de begeleide wandeling in.
Wil je een gids reserveren voor een andere groep, hoger onderwijs of familie? Dat kan. Vul hier je wensen in.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren