durmelogokleiner3

                                                                     .

Zin om met je collega’s een onvergetelijke teamervaring te beleven? Samen de natuur intrekken, op maat van jouw bedrijf of organisatie, zorgt gegarandeerd voor positieve en originele ervaringen. Avontuur, plezier en een professionele begeleiding staan centraal.

Contacteer ons voor een aanbod op maat.

 Samen sterk in onze natuur

T4S smal

Trek er op uit met je team! Kies uit een van onderstaande formules, of misschien heb je zelf wel een idee, die past bij jouw organisatie?

  • Natuurwandeling met gids door onze mooiste natuurreservaten waar anders geen mens mag komen. Vogels kijken, eetbare planten proeven, of gewoon genieten van de rust...
  • Stiltewandeling in een van de laatste stiltegebieden van Oost-Vlaanderen. Laat de stilte op je inwerken en kom helemaal tot rust.
  • Avontuurlijke natte voetentocht door natte graslanden en modderige moerasbossen. Laarzen noodzakelijk!
  • Steek de handen uit de mouwen en help bij het beheer van onze reservaten. Maaien, hooien, bomen knotten. Samen zweten en daarna genieten van je verrichte werk. Deze kunnen pas doorgaan na het broedseizoen en het begin van het maaiseizoen: vanaf juli-augustus.

Duur activiteit: 1,5 tot 3 uur
Locatie: Reservaatzone Donkmeer (Berlare), Fondatie van Boudelo (Sint-Niklaas), Groot Molsbroek (Lokeren) of een locatie naar keuze.

Meer info en reserveren

schol

De prijs per deelnemer is afhankelijk van het programma en de groep. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en een op maat samengesteld pakket. We zorgen voor een onvergetelijke beleving!

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

09 348 30 20