durmelogokleiner3

                                                                     .

Activiteitenoverzicht

Roofvogelmiddag- en lezing
13 nov 2022 om 14.30 uur

Binnenkort komt natuurgids-roofvogelkenner Eddy Gadeyne een lezing verzorgen over het leven en voorkomen van onze roofvogels en valken.
Deze lezing komt er naar aanleiding van enkele schitterende gebeurtenissen en ontwikkelingen in Vlaanderen en onze prachtige streek die steeds meer soorten nieuwe kansen bieden.
Aan de hand van enkele leuke verhalen en vertellingen kom je gedurende ongeveer 1,5 uur alles te weten over deze boeiende vogels en hun levenswijze, en vooral waarom we ze nu zoveel vaker zien dan pakweg enkele decennia geleden.
Bovendien is deze lezing er ook naar aanleiding van de publicatie vna zijn werk rond roofvogels: 'Roofvogels in Vlaanderen' in twee delen en een nieuwe VELDGIDS ROOFVOGELS die hij deze middag zal voorstellen...

Deze lezing zal plaatsvinden van 14:30 tot 16:00h gevolgd door de voorstelling van zijn boeken en de nieuwe gids. U kan alles hier bekomen en een uitgebreide infostand komen bezoeken.

U kan ook gewoon eens langskomen om kennis te maken en vrijblijvend de boeken komen bekijken, evenals heel wat educatief materiaal.

IEDEREEN WELKOM!

Afspraak: Bezoekerscentrum Molsbroek, Molsbergenstraat 1, Lokeren
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.