durmelogokleiner3

                                                                     .

Activiteiten

Natuur voor beginners
25 jun 2023 om 14.00 uur

Je gaat graag wandelen in de natuur maar vindt dat je er niets van kent en hebt er reeds aan gedacht alleen of met je gezin eens aan een door een gids begeleide natuurwandeling deel te nemen maar je vindt de drempel nogal hoog. Je hebt een beetje schrik dat zo een in het donkergroen uitgedoste en meestal met een serieuze hoed op het hoofd wandelende natuurencyclopedie je zal overdonderen of je hebt schrik dat je wandelconditie te wensen overlaat.

Tijdens deze gratis, korte wandeling van 4,5 km aan rustig tempo, zal je ervaren dat een natuurgids, niet in het donkergroen, best een aangename rustige mens is die je op een eenvoudige en klare wijze de eerste stappen van echte natuurbeleving kan bijbrengen. Wedden dat wanneer je een wandeling die je reeds ettelijke keren gedaan hebt in de toekomst veel intenser zal beleven en dat je versteld zal staan van al die mooie kleine dingen die je vroeger steeds voorbijliep zonder ze op te merken? Ook geschikt voor kinderen!

Afspraak: 14 uur aan het kruispunt Gentsesteenweg & Jan Praetstraat in Zele. Einde voorzien rond 16.30 uur
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474 97 60 41