durmelogokleiner3

                                                                     .

Activiteiten

Midzomernacht in het Molsbroek
21 jun 2024 om 19.00 uur

Midzomernacht spreekt tot de verbeelding. De langste dag van het jaar mag dan ook niet ontbreken in ons activiteitenaanbod. Deze avond kan je terecht in en rond het bezoekerscentrum Molsbroek om te genieten van een waaier aan activiteiten. Tussen 19 en 22 uur valt er in het Molsbroek heel wat te beleven voor jong en oud(er).  

Samen met verschillende van onze partners laten we bezoekers onze mooie natuur van dichtbij beleven. Van een boeiende natuurwandeling tot een bushcraftactiviteit, van duurzame kinderanimatie tot uitleg over de compostmobiel, van een heerlijk drankje op ons terras tot een afsluitend stilteconcert. Dit zijn maar enkele zaken die op het programma staan!

We werken al zeker samen met Natuurpunt, JNM, IDM, STROOM-festival, natuurwerkgroepen en verschillende enthousiaste vrijwilligers. En wellicht komen daar nog samenwerkingen bij!

Voor deze avond hoef je niet te betalen of te reserveren (enkel indien je deelneemt aan de STROOM-activiteit, surf voor meer info naar www.festivalstroom.be).

Kortom: schrijf 21 juni alvast in je agenda en kom langs in het Molsbroek om van dichtbij deze zonnewendeavond te beleven. Het belooft de moeite te worden! Hou ook onze website en sociale media in de gaten en blijf op de hoogte van het volledige programma.

Afspraak: Bezoekerscentrum Molsbroek, Molsbergenstraat 1, Lokeren
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.