durmelogokleiner3

                                                                     .

groepsfoto vrijwilligers bijgesneden 19

Ben je op zoek naar een boeiende bezigheid in een rustige en groene omgeving? Bij natuurvereniging vzw Durme kan je op je eigen manier je steentje bijdragen aan een mooiere en biodiverse natuur in het Waas- en Scheldeland. Bovendien leer je heel wat mensen kennen en krijg je de kans je horizon te verruimen op het vlak van natuur en milieu.

Zin om deel te worden van onze vrijwilligersploeg? Neem dan zeker contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen welk plekje jij kan vinden in onze vereniging.

Barman, conservator, natuurgids, ledenwerver, tekenaar, terreinwerker of zelf occasioneel reparateur. Alles mag! Jouw talent kan ons zeker en vast verder helpen.

Wil je graag de handen uit de mouwen steken? Wordt dan deel van onze beheerploegen en werk actief mee aan het beheer in onze reservaten. 

Ben je sociaal, heb je een ruime interesse in natuur en onze streek en ontvang je graag mensen? Dan kan je misschien onthaalvrijwilliger worden in onze bezoekerscentra!

Heb je (ooit) een natuurgidscursus gevolgd, of heb je een pedagogische achtergrond, en trek je graag met kinderen, jongeren of volwassenen de natuur in? Dan is onze gidsenwerking zeker iets voor jou!

Of misschien ben je een krak in IT, marketing, fondsenwerving, communicatie, digitale media,... of nog iets helemaal anders?

Wij horen graag jouw verhaal! Voor iedereen wat wils.