durmelogokleiner3

                                                                     .

Activiteiten

Vogeldag in het Molsbroek
9 sep 2023 om 14.00 uur

Op ZATERDAG 9 SEPTEMBER organiseren natuurgids-vogelkenner Eddy Gadeyne zijn jaarlijkse, traditionele vogeldag in het bekende en unieke MOLSBROEK LOKEREN

Deze middag, die deze keer plaats heeft van 14 tot 18h staat in het teken van het VOGELS KIJKEN voor alle leeftijden naar aanleiding van het 10jarig bestaan van de vogelclub van Eddy, die tevens bekend is in onze streek en ook zijn nieuwe boeken zal komen voorstellen: iedereen, leden en niet-leden van harte welkom!

Ongeveer om het uur zal de bezoeker kunnen kennis maken met de wondere wereld van onze wilde vogels in en rond het Molsbroek waarbij Eddy leuke weetjes en vertelsels zal komen brengen: deze boeiende vertellingen zullen plaats hebben om 14:15, 15:30 en om 16:30h

Deelname is GRATIS en er is een uitgebreide infostand aanwezig aan het gezellige terras aan het bezoekerscentrum waar Eddy u wegwijs zal maken over zijn favoriete onderwerp en grote passie: VOGELS!

Voor meer info en inschrijven: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

WIJ MAKEN ER EEN ONTSPANNENDE EN LEERRIJKE NAMIDDAG VAN!

Afspraak:
Meer info: Voor meer info en inschrijven: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.